Tip: PICO Neo 3 kopen

Wil je de Pico Neo 3 kopen? Dan krijg jij een verbluffend goede VR-headset voor zakelijk gebruik in je bezit. De Neo 3 van Pico is de logische opvolger van de Neo 2, een VR-headset die ook al enthousiast begroet werd. De Pico Neo 3 kopen doe je als je ‘m nodig hebt voor zakelijk gebruik. Want de standalone is alleen bedoeld voor zakelijk gebruik.

Je koopt een sterk verbeterde uitvoering van de Pico Neo 2

De Pico Neo 3 kopen doe je als je een sterk verbeterde uitvoering van de Neo 2 wilt. Want in zo goed als alles is de Neo 3 verder en beter dan de Neo 2. En daar doen we de Neo 2 helemaal niet tekort mee. Die was ook gewoon goed en baanbrekend, ondertussen zijn we echter weer een tijdje verder en de ontwikkelingen staan uiteraard niet stil. En zeker niet in de wereld van VR. 

De verbeterde chipset wordt geroemd, net als het verbeterde prestatievermogen

De echte kenners roemen de verbeterde chipset, de Snapdragon XR2. Ter vergelijk, de Pico Neo 2 heeft de beschikking over een Snapdragon 845 platform. En dat maakt nogal verschil. Kenners denken dat de Pico Neo 3 kopen betekent dat je ten opzichte van de Neo 2 tenminste twee keer zoveel prestatievermogen hebt. En dat is nogal een verschil. De chipset die je in de Neo 3 ziet, kun je overigens prima vergelijken met die van de Oculus Quest 2. 

Goed idee, de Pico Neo 3 kopen

Pico staat bekend als een zeer innovatieve ontwikkelaar van VR-oplossingen. Doel is steeds om gebruikers de beste gebruikerservaring te bieden op het gebied van VR. Met de Pico Neo 3 is Pico daar wederom in geslaagd. Een van de meest bewierookte veranderingen is wel het 4K scherm waarover de Neo 3 beschikt. Verder valt de sterk verbeterde verversingssnelheid op en zeker is dat je met de nieuwste trots van Pico een unieke kijkervaring aangeboden wordt. Zeker als je dit vergelijkt met andere headsets is de Pico Neo 3 wat betreft de kijkervaring van eenzame klasse. 

Pas gemakkelijk de gebruikersrechten aan en activeer zelf knoppen

Met vier ingebouwde camera’s zijn de sensoren en trackers die de Neo 2 nog sieren overbodig geworden. Daardoor is de Neo 3 nog gebruiksvriendelijker geworden en dat maakt de Pico Neo 3 kopen nog weer aantrekkelijker. Je kunt wat betreft het besturingssysteem prima gebruik maken van open Android. Dat systeem maakt het mogelijk voor de zakelijke gebruiker om bepaalde aanpassingen door te voeren als het gaat om bijvoorbeeld het activeren van knoppen. Ook kun je erg eenvoudig gebruikersrechten aanpassen. 

Wie weet wat de toekomst nog zal brengen

Tot de grote spijt van veel VR liefhebbers is de Pico Neo 3 kopen alleen aan de orde voor zakelijk gebruik. Of dat nog anders zal worden, staat in de sterren geschreven. Er duiken wel steeds geruchten op dat ook de consument binnen afzienbare tijd de Pico Neo 3 kan gebruiken, die berichten worden echter niet bevestigd. Voorlopig is de Pico Neo 3 kopen dus alleen vanuit zakelijk perspectief interessant. Wil jij deze bestellen, dan ga je naar Vr-expert.nl.