Nederlandse Facebook likes, de investering waard?

Naast adverteren in Adwords en SEO, zijn er steeds meer bedrijven die Facebook willen gebruiken om hun eigen bedrijf te promoten. Echter is adverteren op Facebook erg duur wanneer je het puur in wilt zetten om meer likes krijgen. Gelukkig is het mogelijk om likes te kopen bij verschillende websites voor je bedrijfspagina op Facebook. Maar is elke aanbieder ook wel te vertrouwen?

Online kun je ontzettend veel “betrouwbare” aanbieders van Nederlandse Facebook likes vinden, maar deze likes komen in de meeste gevallen van linkfarms af. Wanneer je deze likes koopt zijn dit eigenlijk mensen uit verschillende landen die je pagina dan liken met nep-profielen.

Dit kan gedaan worden via een proxy-server. Dit is een server die in een ander land staat en gebruikt wordt als een tussenstation. Hierdoor kunnen deze personen eenvoudig 250 likes genereren van 1 computer.

Met deze officiële Facebook promotie is het mogelijk meer likes te krijgen binnen je regio, maar hier komen wel deels dezelfde likes uit vanuit linkfarms. Facebook probeert wel altijd de linkfarms uit het advertentienetwerk te halen, maar dit lukt ze niet altijd.check-7

Wat zijn de gevolgen hiervan?

Als je in een keer ontzettend veel likes ontvang van deze linkfarma, dan zorgt Facebook ervoor dat je merk minder aandacht krijgt. Als er veel neppe likes zijn op je pagina, zullen veel echte personen je berichten niet zien. Zo heeft Facebook haar nieuwsfeed als volgt ingericht:

Je plaatst een bericht als pagina.

Dit bericht wordt aan 5% van je volgers getoond

Wanneer van deze 5% mensen klikken op ‘vind ik leuk’ of reageren wordt het bericht weer aan 10% van de volgers getoond.

Wanneer van deze 10% meer mensen klikken op ‘vind ik leuk’, wordt het bericht getoond bij nog eens 20% enz.

Wanneer je dus veel fake likes hebt, zul je hierdoor weinig vind-ik-leuks op je berichten ontvangen. Veel van de profielen waar de fake likes vandaan komen zijn vrijwel nooit online. Dit zorgt ervoor dat de eerste 5% moeilijk bereikt wordt, waardoor de rest ook je bericht niet zal zien.

Koop altijd Nederlandse Facebook likes van een betrouwbare leverancier

Om de bovenstaande redenen die genoemd zijn, is het dus verstandig om altijd echte Nederlandse Facebook likes van een betrouwbare aanbieder te kopen. En Like4you is een zeer betrouwbare aanbieder van Nederlandse Facebook likes.

Zo verkopen zij uitsluitend echte Nederlandse Facebook likes van echte Nederlandse profielen. Hier wordt dus geen gebruik gemaakt van geautomatiseerde software. Zijn er een paar likes verwijderd binnen 30 dagen? Dan worden ze door Like4you weer gratis aangevuld.