Zakelijke tips

Samsung signage software

Signage software is tegenwoordig overal Samsung signage software is bijvoorbeeld signage software van Samsung zelf. Wat het precies inhoudt is een beetje moeilijk uit te leggen, maar waar het op neer komt is dat er verschillende schermen of borden zijn die elk apart vanuit 1 centraal punt bestuurd worden. Als je even geen voorbeelden kan bedenken, heb ik er een paar voor je: Restaurants met digitale menuborden boven de kassa hangend, bussen en treinen met halte- en stationsinformatie, borden op haltes en stations zelf, verschillende grote steden met mega borden hangend door heel de stad, enz.

Reclame scherm

Grote veranderingen door signage software

Grote veranderingen zijn overal bezig, en bij de meeste bedrijven gebeuren deze veranderingen door signage software. Denk bijvoorbeeld aan de McDonalds bestelzuilen die nu in elke McDonalds staan. Door deze zuilen verdwijnen de rijen bij de kassa’s waardoor het minder druk lijkt in een keten van McDonalds, en zo trekt het meer bezoekers. Naast dit voordeel maak je het bestellen ook een stuk toegankelijker voor alle leeftijden, kinderen kunnen plaatjes aantikken om te laten zien wat ze willen waardoor het denken van onze generatie niet zo lang hoeft te duren als voorheen bij de kassa, waar de kleine altijd maar moesten raden of ze het hadden of niet. Sommige ketens van McDonalds hebben ook digitale beeldschermen voor kinderen waar ze spelletjes op kunnen spelen, of kunnen tekenen. Vaak zijn al deze schermen gekoppeld aan 1 centraal punt.

Scherm digitaal

IP Digital is er voor jou om dit soort systemen te installeren, onderhouden en ook up-to-date te houden. Groot- of kleinschalige projecten en installaties kunnen allemaal geleid worden door IP Digital. Met jaren ervaring, voert het bedrijf met kennis en expertise met veel plezier alle opdrachten uit. Met hun vele enthousiaste werknemers hebben ze veel klussen en sluiten ze die dat ook af met veel plezier maar vooral ook succes.