Gemakkelijk kunststof labels laten maken

Normaal gesproken zal ik hier niet over schrijven, echter wilde ik het deze keer wel aan het licht brengen. Dit bedrijf heeft het namelijk voor mekaar gekregen om voor ons kunststof labels te maken van hoogwaardig kwaliteit. Wat ik er persoonlijk prettig aan vind is het feit dat deze labels niet eens duur waren! Kunststof-Label-web-250x192

Het laten maken van labels lijkt mij niet bepaald gemakkelijk. Welke afmetingen, kleuren en tekst moet er allemaal op komen te staan? Wanneer dit duidelijk is dan kan je ervoor gaan natuurlijk! Ik heb samen met collega’s een vergadering gehouden in de hoop dat ik hierin antwoord kon krijgen. Het ging er voornamelijk om dat er goede tekst op kwam te staan om zo beter onze producten te presenteren aan iedereen.Kunststof-Labels-web

Waarom labels?

Niet iedere ondernemer is zich ervan bewust dat kunststof labels noodzakelijk is binnen de muren. Denk hierbij wanneer je werkzaam bent met voedsel, de VWA let hier namelijk strikt op. Mocht het zo zijn dat je precies weet wat er op de labels gepresenteerd kan worden, bekijk dan gelijk hun website! Ik durf met zekerheid te zeggen dat het bij hun wel degelijk om kwaliteit gaat en niet om kwantiteit. Het bedrukken van labels wordt bediend door een tal van enthousiaste medewerkers, dit was mij direct opgevallen tijdens het bezoekje aan dit bedrijf! Ik heb het natuurlijk over ONE2ID BV! Hun weten maar al te goed hoe belangrijk het is om labels in huis te hebben.logo-one2id