Waarom ook jij wel een Windows 10 licentie kunt gebruiken

Ben jij op zoek naar een Windows 10 licentie? Dit kunnen we goed begrijpen! Windows 10 is natuurlijk een ontzettend populair besturingssysteem en iedereen wil er graag gebruik van kunnen maken. De aanschaf van Windows kan echter behoorlijk duur zijn. Om deze reden is het aan te raden om je eerst goed in te lezen, voordat je Windows bestelt. Op deze manier weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Bovendien is het ook fijn om te weten wat nou precies de voordelen van Windows 10 zijn. Wil jij graag weten wat Windows 10 zo’n fijn programma maakt? Dan kan je dit artikel het beste eens goed doorlezen.

De ontwikkelaar van Windows 10

De aanschaf van een Windows 10 licentie zou niet mogelijk zijn geweest zonder Microsoft. Dit is namelijk het bedrijf dat Windows heeft ontwikkeld. Overigens geldt dit niet alleen voor de laatste versie van Windows, Microsoft is namelijk altijd al de ontwikkelaar geweest van deze populaire besturingssystemen. Microsoft werd in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Beide oprichters zijn later ontzettend bekend geworden vanwege het succesvolle bedrijf. De allereerste versie van Windows was Windows 1.0. Inmiddels zijn er ontzettend grote vooruitgangen geboekt!

Windows 7 en 8

Windows 10 is een hele vernieuwing ten opzichte van zijn voorgangers. Toch zijn er duidelijk best wat aspecten van Windows 7 en 8 terug te zien in Windows 10. De beste aspecten van beide besturingssystemen zie je namelijk terug in deze nieuwe versie. De bekende taakbalk van Windows 7 was ontzettend populair. De meeste mensen vonden het niet prettig toen deze in Windows 8 verdween. Windows 10 heeft zowel een taakbalk als de vernieuwingen die Windows 8 met zich meebracht. Uiteraard heeft Windows 10 ook zijn eigen kenmerken waardoor het een geheel nieuw systeem is.

Veiligheid

Een belangrijke reden om een Windows 10 licentie aan te schaffen, is de veiligheid van het besturingssysteem. Ook op de computer zijn er risico’s aanwezig, deze kom je bijvoorbeeld tegen wanneer je gaat internetten. Er bestaan programma’s die ontworpen zijn om gegevens te stelen. Zogeheten virussen wil je liever niet op je computer hebben. Al helemaal niet als je belangrijke gegevens bewaart op je computer. Windows 10 is een besturingssysteem waar nog regelmatig updates van worden uitgebracht. Microsoft doet er alles aan om de gebruikers van Windows 10 te beschermen tegen virussen. Als je zonder al te veel zorgen wilt kunnen internetten, is Windows 10 absoluut een aanrader.

Gemakkelijk te gebruiken

Een groot voordeel van Windows 10 is natuurlijk het gebruiksgemak. Dit is echt waar de sterke punten van Windows liggen. Alles is eenvoudig aan te passen naar eigen wens en alle functies zijn eenvoudig te vinden. Zo maakt de startbalk het navigeren bijvoorbeeld ontzettend eenvoudig. Wanneer je iets niet helemaal begrijpt, is er eenvoudig informatie op te vragen. Windows is daarom een van de meest geschikte systemen voor de gemiddelde computergebruiker. Het enigste andere besturingssysteem dat qua gebruiksgemak in de buurt komt, is Mac OS. Echter kan je dit systeem alleen gebruiken op een Applecomputer en is niet iedereen hier een liefhebber van.

Veel mogelijkheden

Met een Windows 10 licentie heb je erg veel mogelijkheden. Bijna elk programma of spel dat je kunt bedenken, is ook voor Windows uitgebracht. Dit maakt het gebruiken van Windows natuurlijk een erg geschikte optie. Vooral als je ervan houdt om spellen te spelen, dan is Windows onmisbaar. Moet de computer op kantoor gebruikt worden? Ook dan is de kans klein dat je met een ander besturingssysteem zoveel mogelijkheden hebt als met Windows. Als je optimaal gebruik wilt maken van je computer, dan is Windows 10 een must.

Een goedkope aanbieder

Wil ook jij gebruik gaan maken van Windows 10? Dan zal je een Windows 10 licentie moeten aanschaffen. Dit kan op diverse plekken. Je kunt het programma bestellen op het internet, maar ook kan je ervoor naar de winkel gaan. Het programma aanschaffen op internet is de beste keuze als je Windows direct wilt installeren. Een geschikte website om Windows te kopen, is GamekeyDiscounter.nl. Hier verkopen ze diverse versies van Windows 10. Je kunt er dus zowel de Home als de Pro versie aanschaffen. Niet alleen heb je veel keuze op de site, maar je betaalt er ook relatief weinig. GamekeyDiscounter.nl heeft namelijk zeer scherpe prijzen. Naast Windows kan je er overigens ook spellen aanschaffen.