Geschikte vergaderzaal Woerden gezocht

Eens in de drie maanden zijn wij druk aan het zoeken naar een geschikte vergaderzaal Woerden en omstreken. Dit naar aanleiding van het feit dat het gehele team mee gaat zodat we alle belangrijke punten kunnen bespreken. Een groot team is het niet, wel een hecht team welke met elkaar werkt naar een gericht doel om te behalen.

Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we het beste kunnen gaan zoeken op het internet. Waar wij de vorige keer hebben vergaderd was niet echt succesvol, hierdoor hebben we besloten om het eerst van tevoren te kijken alvorens we gaan boeken. Doordat we online zijn gaan zoeken hebben we onwijs veel bedrijven gevonden waar we terecht kunnen. Echter op de website van hofclub.nl zijn we blijven hangen. Hier is het namelijk mogelijk om zowel een vergaderruimte te boeken, als dat je hier een kantoor boeken kan.

vergaderen_overleg_pan

Bezichtiging gepland

Op de website heb ik al wel genoeg foto’s gezien of dat het wellicht geschikt is. Toch wilde ik perse het van binnen bekijken om te zien of dat het waardig genoeg is of niet. Al met al hebben we er dan ook voor gekozen om telefonisch contact te zoeken met hun en te vragen of dat het mogelijk is dat we even langs komen. Niks was teveel gevraagd en hier was dan ook alles mogelijk. Zo stonden we nog geen uur later bij hun in de vergaderzaal Woerden om te kijken of dat deze ruimte goed is, het is uiteraard goedgekeurd waardoor we een geschikte vergaderzaal hebben gevonden!