Cursussen om je tijd beter te benutten

Wanneer men vraagt hoe het op het werk gaat, zeggen mensen bijna altijd dat het druk is. Deze drukte is niet meer weg te denken in ons huidige maatschappij. Toch vragen wij ons af of het daadwerkelijk de drukte is die ervoor zorgen dat mensen die druk voelen of dat mensen deze drukte niet goed kunnen handelen. Daar zit namelijk een belangrijk verschil in. Door middel van timemanagement en projectmanagement kan je namelijk een efficiënte werkdag hebben waardoor je tijd overhoudt. Vanwege deze visie hebben wij de een geweldige cursus timemanagement en een cursus projectmanagement opgezet.

In dit artikel zullen we wat dieper ingaan op de cursus timemanagement dan de cursus projectmanagement omdat bij timemanagement de meeste tijdswinst te behalen valt. Al is de cursus project management uiteraard ook een goede methode. Voor meer informatie over die cursus kijk dan op de website.

In dit artikel bespreken we kort wat je kan verwachten van de timemanagement cursus. Je leert eerst de basisprincipes, waarna je leert wat het verschil is tussen urgent en belangrijk om vervolgens daarin prioriteiten te stellen. We bespreken je agenda, maar ook vergaderingen. E-mail is ook een belangrijk punt waar tijd te winnen valt. Vervolgens bespreken we je dagelijkse routine en de doelen die je moet stellen. 

Wil je meer weten over de training of heb je andere vragen. Schroom niet om naar de website te gaan en gewoon te bellen. We helpen je graag verder.