Vatrepinfo.com

Vatrepinfo.com, bevat zeer interessante informatie

De eerste keer toen ik op de website van Vatrepinfo.com terecht ben gekomen, Vatrepinfo.comheb ik mijn ogen uitgekeken. Natuurlijk weet ik wel dat je invoerrechten moet gaan betalen als je goederen uit het buitenland wilt importeren. Maar als je uit niet EU-landen gaan importeren, komt daar ook nog eens btw bij. Omdat ik met de plannen rond loop om een eigen winkel te gaan beginnen ben ik mij alvast een beetje aan het oriënteren. Op de bovenstaande website had ik al de nodige informatie op terug kunnen vinden. 

Eindelijk het besluit genomen om een eigen winkel te gaan beginnen. Daarom was ik nu op zoek gegaan naar goederen die ik uit het buitenland kon importeren. Tevens heb ik de hulp van het bedrijf Vat Rep Info ingeschakeld.

Met aandacht heb ik de website van Vatrepinfo.com gelezen

Vatrepinfo.comVoordat ik definitief had besloten om mijn goederen uit het buitenland te halen, had ik eerst de website van Vatrepinfo.com gelezen. Hier stonden vele interessante weetjes over de werkzaamheden van dit bedrijf. Tevens stond er belangrijke informatie over het betalen van de btw.  Tevens stond hier de mogelijkheid om uitstel aan te kunnen vragen. De artikel 23-regeling, een uitstel aanvragen van de btw betaling. 

Inmiddels heb ik al een grote partij goederen laten importeren. Het leuks is dat dit spullen zijn die je nergens in Nederland kan kopen, Dit maakt mijn winkel erg bijzonder en daardoor heb ik al veel klanten. Echter moest er heel wat worden geregeld, voordat ik deze goederen in ontvangst kon nemen. Vooral voor de douane moesten de nodige douanedocumenten geregeld worden. Gelukkig hadden wij deze klus uit handen gegeven en hadden wij hier geen omkijken naar. De tijd en energie die ik hier anders voor had moeten insteken, kon ik nu goed gebruiken voor goederen inkopen. Alle papieren worden zeer goed en snel geregeld.