Plak het zelf

Raamfolie geschikt als promotiemateriaal!

Plak het zelfVandaag ga ik het met u hebben over RaamfolieIkzelf ben een ondernemer die druk bezig is met promoten. Door middel van goede promotie acties kunt u als ondernemer zijnde vele nieuwe klanten werven. Ik ben nu zelf zo’n drie maanden bezig met het promoten van mijn onderneming. Maar ik had er niet aan gedacht om promotiematerialen aan mijn onderneming toe te passen. Simpelweg omdat mijn onderneming er van buitenaf hartstikke kaal uitzag. Maar waar kon ik een leuke vorm van promotie vinden, die ik kon gaan plaatsen op het pand van mijn onderneming? Via het internet kwam ik terecht bij Raamfolie op de website van Plak het zelf!

Raamfolie

Meer informatie

Via deze website had ik de mogelijkheid om een eigen ontwerp folie te laten maken. Deze folie kon ik dan plaatsen op mijn ramen. Natuurlijk valt het enorm op bij potentiële klanten, wanneer zij alle ramen beplakt zien met folie. Ikzelf had al een leuke ontwerp bedacht: Het ontwerp dat ik bedacht heb bestaat uit het logo van mijn onderneming met een bijpassende tekst.

Kwaliteit

Plak het zelf heeft zichzelf overtroffen

Een week na het opsturen van de ontwerpen werden de folie’s afgeleverd. Dezelfde dag heb ik mijn personeel deze folie laten bedrukken op de ramen. Het eindresultaat mag er zeker wezen en plak het zelf heeft zichzelf dan ook overtroffen. Voor een zeer schappelijke prijs maak ik nu gebruik van geweldige promotie. Wilt u uw bedrijf promoten op een goedkope pakkende manier? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de website van Plak het zelf!