Til jouw evenement naar een hoger niveau!

Door bedrijven worden steeds vaker evenementen georganiseerd. Hoewel het heel feestelijk klinkt is de insteek niet direct feestelijk bedoeld. Met een evenement worden ook netwerkbijeenkomsten, congressen, verandertrajecten of inspiratiesessies bedoeld. In deze blog helpen wij jou je evenement naar een nog hoger niveau te tillen!

Het doel van je evenement

Wanneer je als bedrijf een evenement gaat organiseren is het belangrijk om het doel goed te bepalen. Ondanks dat het een beetje saai en statisch klinkt is het wel enorm belangrijk om te doen. Zo is een netwerkbijeenkomst bijvoorbeeld informeel van aard, het doel daarvan is dan gericht op het uitbreiden van een netwerk en het creëren van een gezellige samenkost. Soms willen bedrijven tijdens zo’n evenement de jaarcijfers presenteren, het publiek inspireren of motiveren tot betere prestaties. 

Samenwerking met een spreker 

In sommige gevallen kan het lonen om een spreker te boeken voor je evenement. Wellicht een voormalig topsporter die nu werkzaam is als spreker. Een spreker kan jouw evenement echt naar een hoger niveau tillen! Er zijn ook echt enorm veel verschillende sprekers, zo kun je denken aan een wetenschapper, expert of ervaringsdeskundige binnen een bepaald vakgebied. De spreker zal gaan vertellen over ontwikkelingen binnen het vakgebied, eigen ervaringen of andere inspirerende verhalen. Wat maakt nu meer indruk? Je baas die vertelt over je vakgebied of een bekende expert binnen je vakgebied? Wij weten het antwoord wel!

Vinden van een juiste spreker

Het vinden van de geschikte spreker voor jouw evenement kan nog een flinke klus zijn. Toch hoeft dat niet zo lastig te zijn. Speakers Academy is hét spreker adviesbureau wat samenwerkt met internationale topsprekers. Zij zijn al meer dan 25 jaar actief in het matchen van sprekers aan evementen. Het grote voordeel hiervan is dat Speakers Academy goed weet waar de kwaliteiten van de sprekers liggen. Hierdoor weten ze altijd de juiste match te vinden voor de context van je evenement. 

Je kunt altijd zelf op zoek gaan naar een spreker, deze bellen en boeken. Maar waarom zou je het jezelf lastiger maken. Laat jezelf adviseren door een bureau wat al jaren samenwerkt met de beste sprekers, wereldwijd!