Start met ZZP zorg via pdncare.nl

Als je als zelfstandige actief bent in de zorg of juist in de zorg voor jezelf wilt beginnen, dan is het goed om gebruik te maken van een instantie als PDN Care. Als je namelijk op basis van ZZP werkzaam bent, dan heb je ook te maken met alle onzekerheden die gepaard gaan met zzp zorg. Als je zonder hulp alles alleen moet doen, dan moet je ook constant opzoek gaan naar nieuwe werkgevers en je moet zelf altijd in contact komen met de contactpersonen die gaan over het personeel van bepaalde ziekenhuizen. Als je reeds een heel netwerk hebt, dan is dat uiteraard niet altijd een groot probleem, maar zelf dan kan het stressvol zijn. Je hebt dan geen ruim vangnet waar je op terug kunt vallen. Met PDN Care aan je zijde heb je dat vangnet wel. Het is dan ook goed om juist wel te vertrouwen op PDN Care wanneer je actief bent als zzp zorg. Het is dan ook makkelijker om contact te zoeken met werkgevers, want dit hoef je immers niet allemaal zelf te doen. Je hebt altijd een tussenpersoon die de zaken waarneemt en bemiddelt tussen jou als zzp zorg en de nodige ziekenhuizen en zorginstanties. Op deze manier combineer je de vrijheden van zzp zorg met de zekerheden van een vast dienst verband. Als je ergens aan de slag gaat, dan weet je dat je na je contract weer naar PDN Care kan gaan voor iets nieuws. Zij kunnen dan contact zoeken met verschillende ziekenhuizen om te kijken of je daar aan de slag kunt. Ook kun je zelf via pdncare.nl meteen zien wat voor vacatures er open staan voor iemand die actief is als zzp zorg. Ook als je nog een geruime tijd bij een werkgever onder de pannen zit, dan is het prettig als je al even een kijkje kunt werpen op de mogelijkheden. Zo kun je je alvast oriënteren voor wat er komt als je klaar bent met je dienstverband. Het is als zzp zorg in ieder geval een stuk prettiger werken als zelfstandige, want je hebt die druk niet meer die normaal gesproken gepaard gaat met zzp zorg. Dankzij de uitstekende service van PDN Care wordt het zijn van een ZZP’er dus een stuk prettiger. Als je nog niet als zzp zorg aan de slag bent en je tegen laat ouden door die onzekerheden, kijk dan vooral eens op pdncare.nl om te kijken wat je opties zijn voor wat betreft een rol als ZZP’er. 

Maak je overstap naar zzp zorg via PDN Care

Wat in ieder geval duidelijk is, dat is het feit dat de overstap van vast dienstverband naar ZPP zorg dankzij PDN Care een stuk minder groot is. Je kunt deze overstap dan ook makkelijker en met meer vertrouwen maken. Mocht je dus bedenkingen hebben om deze stap te maken, dan kunnen die bedenkingen door PDN Care worden weggenomen. Voor je een grote stap maakt, kun je altijd contact opnemen met PDN Care. 

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten over de opties en mogelijkheden, dan kun je terecht op pdncare.nl. Hier lees je bijvoorbeeld meer over: 

  • Aangesloten ziekenhuizen
  • Rol van ZZP’ers binnen het netwerk van PDN Care
  • Vacatures voor ZZP’ers