aanvragen zakelijk krediet

Een zakelijk krediet snel nodig binnen 3 dagen

Een zakelijk krediet aanvragen is tegenwoordig snel en gemakkelijk en iedereen kan hier gebruik van maken. Je kunt bij de bank tot een vast bedrag geld opnemen wanneer je dat nodig hebt en je bepaalt zelf wanneer je dat doet en hoeveel je opneemt Bij de meeste banken is het bedrag voor een snel zakelijk krediet maximaal €250.000 maar in overleg met de bank kan deze limiet ook verhoogd worden.

aanvragen zakelijk krediet

Hoe vraag je snel een zakelijk krediet aan?

Als je een zakelijk krediet gaat aanvragen dan kan je hiervoor een afspraak maken bij jou bank. Je gaat met de bank afspraken maken over bijvoorbeeld het terugbetalen van de lening. De kosten voor een zakelijk krediet kunnen verschillen per bank. De kosten kunnen bijvoorbeeld verschillen door de omvang van de financiële gezondheid van jou bedrijf. Bedrijven die bij het mkb horen betalen gemiddeld 3,5% aan vaste rente en ook 3% aan variabele rente. Je gaat met de bank vervolgens bespreken of je in termijnen wilt terugbetalen of het gehele bedrag meteen wilt betalen. Als je in termijnen terug betaald, dan kunnen de kosten iets hoger liggen. Als alle afspraken zijn gemaakt over de terugbetaling van het zakelijk krediet, dan ga je ook de zakelijke rente bepalen die bij de financiële gezondheid past bij jou bedrijf en er worden nog wat aanvullende voorwaarden besproken. Als alle afspraken zijn gemaakt met de bank dan word dit vastgesteld in een leningsovereenkomst en beide partijen gaan dit ondertekenen. Als dit is gedaan dan gaat het zakelijk krediet in de meeste gevallen de eerst volgende werkdag in.

Je kan ook eenvoudig online het aanvragen zakelijk krediet. Dit gaat vaak veel sneller dan via een afspraak met de bank. Je vult informatie in en je tekent een overeenkomst. sommige instanties die een zakelijk krediet uitkeren, geven korting als je in een bepaalde tijd je lening aflost. In tegenstelling tot de bank kan je dus geld besparen in plaatst van rente betalen bij de bank over de lening.