Een afwisselende flexibele baan krijg je zo

Lukt het je niet een baan te vinden? Ben je aan het solliciteren, maar wordt je niet uitgenodigd? Heb je een baan, maar kan je hier niet verder mee of ben je er op uitgekeken? Investeer dan een jaar in een opleiding, school jezelf en begin met solliciteren voor een baan die je echt licht. Bij Fabius Opleidingen kan je vanuit meer dan 50 locaties door heel Nederland leren voor onder andere secretaresse, financieel administratief medewerker, medewerker projectadministratie of boekhouder. Al 25 jaar organiseert Fabius opleidingen en trainingen voor volwassenen op MVO niveau en op tijden die iedereen liggen.

 

Betere kans op de arbeidsmarkt

Door te investeren in een Fabius opleiding, zorg je er voor dat je een betere kans maakt om een baan te krijgen. De markt verandert snel en het is al lang niet meer zeker dat je een werk kan vinden, laat staan behouden. Met een diploma in een bepaald vakgebied laat je zien dat je interesse hebt en kennis die andere kandidaten misschien niet hebben. Zo onderscheid je jezelf vanaf het begin en zorg je dat je goed voorbereid bent voor je nieuwe baan.

 

De opleidingen van Fabius

Bij Fabius kan je al binnen 6 maanden een diploma behalen. Met dit diploma kan je je dan verder specialiseren in de richting die je interessant vindt of beginnen met solliciteren. Aan het einde van sommige cursussen krijg je soms dus twee diploma’s. De docenten zijn ervaren en gemotiveerd en zorgen er voor dat de lesstof interessant blijft.

 

De opleidingen

De meeste opleidingen vinden plaats in een stad bij jou in de buurt. Door één of twee keer per week naar de lessen te gaan en de rest van de tijd zelf te studeren, kan je met motivatie en inzet de studie vaak succesvol afronden. En de prijzen zijn erg betaalbaar, omdat je de kosten gedeeltelijk kan terugvragen.