Schoonmaak Elst

Tip: schoonmaak elst

Schoonmaakbedrijf Dubru

Schoonmaak Elst voor mijn bedrijfspand besteedt ik uit aan schoonmaakbedrijf Dubru. Dubru is een erkend schoonmaakbedrijf in Elst. In hun portfolio vind u ruim 200 verschillende klanten, waarvan het grootste gedeelte al meer dan twintig jaar trouw klant is bij Dubru. Het is een vakkundig schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, gebouwen, scholen en traplokalen. Zie hieronder alle diensten die worden aangeboden door Dubru:

  • Glasbewassing
  • Verbouwingsopleveringen
  • Groenvoorziening
  • Levering van sanitaire artikelen
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Dakgoot reiniging

Schone en gezonde werkomgeving

Schoonmaak Elst is voor het personeel van Dubru geen enkel probleem geen klus is teveel gevraagd. Schoonmaakbedrijf Dubru heeft namelijk gekwalificeerd en gemotiveerd personeel in dienst. Het personeel zorgt voor een schone leefomgeving in de projecten waar Dubru werkzaam voor is. Ook hebben zij vast personeel in dienst die al jaren lang werkzaam zijn voor dit schoonmaakbedrijf.

Schoonmaak Elst

Milieubewuste middelen en veilige materialen

Dubru speelt op een verantwoord manier in op nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaak branche. Sinds kort maakt schoonmaakbedrijf Dubru gebruik van milieubewust en veilige materialen. Door middel van deze middelen en materialen staat u garant voor een verantwoorde samenwerking, met schoonmaakbedrijf Dubru.

Kantooronderhoud

Mijn kantoor wordt nu ruim een half jaar schoongemaakt door Dubru. Zodoende ben ik elke week voorzien van een prachtig schoon kantoorpand wat natuurlijk hartstikke belangrijk is. Ik hoef zelf geen zwaar schoonmaakwerk meer te verrichten dit besteedt ik namelijk allemaal uit aan Dubru. Simpelweg omdat zij kwaliteit leveren, een goede service verlenen en daarnaast ook nog een riante prijzen hanteren.

Personeel

Overige informatie

Meer informatie over schoonmaakbedrijf Dubru kunt u vinden op de desbetreffende website. Ook kunt u contact opnemen met Maik Dulos de leidinggevende van Dubru en hij zal er alles aan doen om u verder te helpen. Bij Dubru wordt er veel aandacht besteedt aan de klanten, want zij willen alle klanten tevredenstellen!