Beveiligingsysteem

Bescherm jouw spullen met een beveiligingsysteem!

Het komt helaas nog steeds voor dat er in huizen of bedrijven wordt ingebroken en dat er spullen worden meegenomen. Het is daarom verstandig om verzekerd te zijn, maar ook om een beveiligingsysteem te hebben. Stel dat er ooit iets gebeurd, dan kun je terugvallen op de camerabeelden. Een beveiligingsysteem hoeft niet alleen te bestaan uit camera’s, maar het kan ook een duidelijke waarschuwing afgeven aan inbrekers. Daarnaast kun je preventie beveiliging aanschaffen.

Beveiligingsysteem op maat

Het is mogelijk om een systeem op maat te verkrijgen, gebaseerd op jouw eisen en wensen. Er komen dan specialisten bij je langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw ruimte. Het beveiligen van een huis kan namelijk heel anders zijn dan het beveiligen van een bedrijfspand. Waar kunnen de camera’s het best worden geplaatst? En hoeveel zijn er nodig? Is er nog een andere vorm van beveiliging nodig?

Beveiligingsysteem

Tips

Bij het aanschaffen van een systeem om jouw ruimte te beveiligen zijn er een aantal zaken die van belang zijn. Ten eerste zit er verschil in de IP Rating van verschillende soorten camera’s. Dit geeft aan hoe waterdicht de camera is. Wanneer je camera’s in de buitenlucht plaatst, moeten deze wel tegen regen kunnen. Daarnaast verschillen camera’s in de Wide Dynamic Range, dat er voor zorgt dat tegenlicht wordt gecompenseerd. Ten slotte is de resolutie van de camera ook van belang, want hoe scherper een beeld, hoe makkelijker eventuele inbrekers te identificeren zijn.