Pacoma

Al je verpakkingen gewikkeld in folie

Sommige bedrijven maken producten die over heel de wereld worden verzonden, met de vrachtwagen door Nederland is het niet het enige vervoer waar gebruik van wordt gemaakt. Zeevracht of gebruik maken van een vrachtvliegtuig is geen vreemde manier van vervoer, echter moeten de pallets met dozen of producten wel daartegen bestand zijn. De pallets maken een hele reis, en worden meerdere keren in en uitgeladen voor ze op de plaats van bestemming zijn. Een foliewikkelaar zorgt ervoor dat ook jouw pallets met gemak de wereld rond kunnen.

Pacoma

Geen schade meer door vallende dozen

Maar al te vaak komt het nog voor dat een lading niet goed wordt verpakt, dozen of producten vallen op de grond en hebben schade. Vaak wordt er niet beseft dat goederen die gevallen zijn, niet bruikbaar meer zijn en opnieuw moeten worden geproduceerd. Een investering van een foliewikkelaar heb je snel terug verdiend, er vallen geen materialen, producten en dozen meer van de pallet. Tevens wordt het vervoeren ook een stuk eenvoudiger en sneller, dit bespaard ook tijd en geld. 

Geschikt voor meerdere werkzaamheden

Een foliewikkelaar is niet alleen geschikt om producten of dozen op pallets vast te zetten, voor het opslaan van pallets in het magazijn kan de wikkelaar ook erg handig zijn. Liggen de producten uit je bedrijf lang in de stelling, dan is het verstandig deze ook in folie te wikkelen. Stofvrij haal je dan de materialen weer uit de stelling als je deze nodig hebt. Bij Pocama.nl zijn er verschillende machines om het werken op de werkvloer eenvoudiger, en veiliger te maken.