Factuur maken

Gratis online factuur maken met Facturatie Office

Veel bedrijven sturen maandelijks facturen, en dat is logisch – ieder bedrijf moet uiteraard betaald worden voor de diensten of producten. Een factuur verschaft niet alleen informatie over de beschikbare betaalmethodes, maar is ook een manier om afspraken te bevestigen. Vandaag de dag is een online factuur maken gratis en makkelijk met Facturatie Office. Download je documenten, maar personaliseer ze ook en houd vervolgens makkelijk alle voortgang van je documenten bij.

Factuur maken

Wat is een factuur?

Een factuur is een bedrijfsdocument dat de kosten en van de diensten of producten duidelijk maakt, en overige afspraken tussen aanbieder en afnemer bevestigt. Een factuur hoort een gedetailleerd document te zijn en zijn niet alleen cruciaal om sales bij te houden, maar ook voor jou als ondernemer om in de gaten te houden of je klanten wel op tijd betalen. Efficiënte facturatie programma’s bieden je de mogelijkheid om geautomatiseerd bij te houden of een betaaldatum is overschreden, en makkelijk een betalingsherinnering te sturen.

Van het managen van bedrijfsprocessen tot klantenservice, als ondernemer ben je altijd bezig je klanten tevreden te stellen. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf gebruik maakt van de beste administratiesystemen die er zijn. De software van Facturatie Office geeft jou de mogelijkheid een groot deel van je administratie geautomatiseerd en met een hoge kwaliteit voor elkaar te krijgen, zodat jij je tijd kan steken in ondernemen. Bovendien is deze software te gebruiken op alle systemen en apparaten, waar je ook bent.

Wat zijn de voordelen van facturen?

Een factuur is een overeenkomst, die – los van de informatieve kant – ook een communicatief nut heeft. Een factuur werkt als een visitekaartje. Verdere voordelen zijn:

●     Betalingen bijhouden: een factuur informeert je klant over de betalingsafspraken, en helpt jou om bij te houden of die afspraken nageleefd worden door je klant.

●     Documenten bijhouden: goede administratie software als Facturatie Office helpt je om je inkomsten en uitgaven bij te houden en om snel je voorraad level te checken.

●     Bescherming: een factuur maken biedt duidelijkheid voor beide partijen, en beschermt jou als ondernemer. Er staan afspraken op die zwart op wit terug te vinden zijn mocht er onverhoopt iets fout gaan in de communicatie..

Hoe helpt Facturatie Office jou met de beste Facturatie service?

●     Online betaalfunctie: met de ‘betaal nu’ knop optie op onze website kunnen je klanten snel en makkelijk online betalen, waardoor jij sneller betaald krijgt.

●     E-mailopties: met Facturatie Office is een factuur maken gratis en kun je die per e-mail sturen, met een zelfgekozen e-mail template.

●     Periodieke facturen: om nog efficiënter te kunnen werken, stel je moeiteloos periodiek factureren in, zodat je facturen iedere maand op dezelfde dag automatisch worden verzonden. Dat scheelt een hoop tijd.

Hiernaast kun je kleuren aanpassen, een eigen bedrijfslogo uploaden, lettertypes en teksten wijzigen en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat jouw onderneming het beste uit de verf komt, en uiteindelijk natuurlijk te zorgen voor een hogere omzet. Want dat is waarom we ondernemer zijn geworden.