Administratiekantoor Leiden werkt

Voor enkele weken geleden was ik druk in de weer om een manier te zoeken waarmee ik mijn administratie kon uitbesteden. Zelf had ik hier helaas geen tijd meer voor, hoe dan ook moest ik het nu geregeld hebben!
Bij mijn zoektocht naar een geschikt bedrijf ben ik terecht gekomen bij Administratiekantoor Leiden, oftewel administratiekantoor S.O.M. Hun konden mij de hulp bieden in wat ik nodig had, echter was ik nog niet genoeg overtuigd aangezien hun toch in mijn financiële gegevens konden kijken. Ik zat er niet op te wachten dat mijn gegevens op straat kwamen te liggen en heb dit ook gezegd tegen hun. Mij is de garantie gegeven dat er geen betere kantoor te vinden is die de administratie uit handen neemt voor je.

Perfecte samenwerking!Som-logo-compleet-3-300x30

Ik heb het voordeel van een twijfel gegeven en akkoord gegeven aan Administratiekantoor Leiden. Hun zouden per direct aan de slag gaan voor mij om de administratie in te boeken en dat was ook zo! Ik heb werkelijk nog nooit zo snel iemandh et werk zien oppakken waardoor ik erg tevreden ben over hun gang van zaken. Mijn twijfel was ook gelijk weg en weet nu in ieder geval zeker dat mijn administratie goed verwerkt wordt, bij teruggave van de administratie krijg ik netjes een overzicht te zien ik wat er aangepast is.