office 365

Wanneer heb je voldoende aan 1TB cloud opslag?

1TB cloud opslagDoordat mijn onderneming het afgelopen jaar erg gegroeid is moet ik hier met mijn software ook in mee gaan. Ik kan alles niet meer eenvoudig bij houden in Excel. Zo was ik laatst op zoek gegaan naar een manier om dit op te lossen. Omdat ik ook vaak op locatie werk, evenals mijn medewerkers zocht ik naar iets waarbij dat mogelijk was. Op deze wijze kwam ik terecht bij een firma die YourHosting heet. Ikzelf had hier voorheen nog nooit van gehoord. Voordat ik naar de producten of diensten van een firma kijk, focus ik me altijd op de referenties. Wanneer een bedrijf dan samenwerkt met één of meerdere bedrijven van formaat, weet je dat alles wel snor zit. Ik moet dan ook zeggen dat dit bij YourHosting het geval was. Zij hebben een indrukwekkende samenwerking met meerdere grote namen.

Vervolgens ben ik gaan kijken wat zij allemaal te bieden hadden. Omdat ik niet alle diensten ga opnoemen, hiervoor kun je het best zelf even naar de site yourhosting.nl gaan. Ik wil mij in dit artikel gaan richten op hetgeen wat gekocht heb, namelijk 1TB cloud opslag. Nu zullen sommige van jullie wellicht niet weten wat een cloud opslag is, hier zal ik dan ook wat dieper op in gaan.

Wat is een cloud?

office 365

Een cloud is eigenlijk een soort netwerk waaraan computers zijn aangesloten. Op deze manier zijn ze allemaal met elkaar verbonden en kunnen verschillende gebruikers hier in werken. Zo hoeft een gebruiker geen eigenaar te zijn van dit programma echter kan het hiermee wel werken. Zij heeft elke gebruiker een ‘eigen’ omgeving en kan die werken met een tal van diensten. Dat allemaal wordt ook wel cloud computing genoemd. Wanneer je dan bijvoorbeeld 1TB cloud opslag hebt, kan een hele onderneming moeiteloos online opereren.

yourhosting