Offerte maken snel en makkelijk!

3Goedemiddag beste bloglezers. Vandaag wil ik het over een onderwerp hebben dat voor ons ondernemers zeer vervelend is, namelijk het onderdeel Offerte maken. het is voor een bedrijf heel erg vervelend om papier werk te hebben. dit komt door dat computers tegenwoordig velen malen sneller zijn en makkelijker om dingen op te bewaren. Zodoende dus ook offertes die bewaard moeten worden of wat dan ook wat op papier komt te staan. Gelukkig is daar tegenwoordig wel iets op bedacht, namelijk op de website van Onfact.

De website van Onfact.

2

Op deze website vind je een programma die voor jou snel en gemakkelijk een Offerte kan maken. Met een paar toetsen op het toetsenbord kan je gemakkelijk een offerte opstellen. Je kan een proef abonnement nemen om dit programma een tijdje te testen voor dat je besluit een vast abonnement te nemen. Het vast abonnement kan je wel iets meer bieden. Zo kan je digitaal je offertes versturen en bewaren. Ook kan je de Offerte maken op verschillende manieren je hebt namelijk diverse thema’s waar je uit kan kiezen.

De service is heel erg goed!

De service bij Onfact is heel goed, dit weet ik door de volgende punten. Als eerste vind ik dat je ze makkelijk kan bereiken als je met vragen of andere dingen zit. Ten tweede is alles goet uitgelegd en zul je niet snel tegen problemen lopen. En als laatste punt vind ik dat de prijs heel erg goed is!

 

1