Labels en etiketten verdienen aandacht

Een mooi etiket geeft een goede eerste indruk
Labels lijken misschien niet belangrijk, maar heel vaak is het eerste dat opvalt aan een product toch hoe het er uitziet. Een label of etiket speelt daarbij een grote rol. Als dat de aandacht trekt is de kans dat een klant het product pakt en wil kopen veel groter geworden. Besteed daarom aandacht aan kwalitatief hoogwaardig etiketten en laat het drukken door een echte professional. Welke uitstraling je ook wilt hebben, er is altijd wel iets passends te vinden.

Enorme keuze in labels en etiketten

logo_QDENTIFY_green-01


De keuze in labels en etiketten is enorm. Er zijn met de nieuwste technieken mogelijkheden om topkwaliteit te leveren in een kleine oplage. Er zijn hoogwaardige weersbestendige etiketten die een exclusieve uitstraling hebben en lang mooi blijven, bijvoorbeeld met een embleem in 3D. Er zijn speciale security labels die gebruikt kunnen worden om een verpakking te sealen zodat het direct zichtbaar is als die is geopend. En wist je dat er etiketten zijn die volledig afbreekbaar zijn? Dat is ecologisch verantwoord, iets dat klanten zullen waarderen. Ook deze etiketten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen geleverd worden met een natuurlijk ogende houtnerfstructuur.

De hoogste kwaliteit voor een schappelijke prijs


Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de beveiliging of de uitstraling van jouw product te verbeteren? Ben je op zoek naar een exclusieve look? Moeten de stickers voldoen aan strenge eisen en blijven plakken bij wisselende temperaturen? Is het van belang in één oogopslag het juiste item te kunnen herkennen? Moet een sticker met een serienummer jarenlang leesbaar blijven? Wat je ook nodig hebt, we denken graag met je mee om de juiste labels en etiketten daarvoor te selecteren. De ervaring en techniek hebben we in huis, en net als jij stellen wij hoge eisen aan het resultaat.