huisstijl ontwerp

Het belang van een professioneel huisstijl ontwerp

Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft een eigen huisstijl. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar je laat hiermee zien wie je bent en wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Zo ben je meteen herkenbaar voor je doelgroep. Zelf een huisstijl ontwerpen is nog niet zo eenvoudig. Een huisstijl ontwerp laten maken door een professional is vaak een goede investering die zich terugverdient.

Wie zijn 15 Euro Logos?

Dit bedrijf bestaat uit een groep samenwerkende grafisch designers. Het zijn professionals die beginners op de markt goed op weg kunnen helpen bij het opzetten van het imago van hun bedrijf, maar zij hebben inmiddels ook veel klanten in het midden- en kleinbedrijf. De tarieven die zij hanteren kan je ronduit scherp noemen. Bij 15 Euro Logos kan je al vanaf €99 een huisstijl aanvragen en vanaf €15 een logo.

Wat omvat een huisstijl precies?

Een huisstijl is meer dan alleen een treffend logo. Het gaat over het totale plaatje van hoe jij je als bedrijf presenteert. Dit gaat over kleurgebruik, lettertypes en over grafische vormgeving. Een goede huisstijl toont precies dat imago dat jij wenst voor je bedrijf. De doelgroep is hierbij natuurlijk heel belangrijk, want die wil je direct aanspreken. Een standaard huisstijl omvat folders, flyers, brochures, website en een logo natuurlijk.

Een logo voor je bedrijf

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is natuurlijk het logo van je bedrijf. Dit is jouw belangrijkste visitekaartje. Een pakkend logo maakt je meteen herkenbaar bij jouw doelgroep. Via de website van 15 Euro Logos kan je zelf alvast een aanvraag voor een logo-ontwerp regelen. Je kan hier gemakkelijk jouw wensen aangeven en uitleg over jouw bedrijf geven. Heb je een voorbeeld ter inspiratie? Dan kan je dat uploaden. Zo heb je meteen een beeld van jouw bedrijf neergezet.

Een grafisch ontwerper inhuren

Grafisch ontwerpen is echt een vak en het vereist speciale kennis en vaardigheden. Het is een goede investering om een professional in te huren voor je bedrijf om samen met jou een huisstijl te ontwikkelen. Dit scheelt tijd, geld en kopzorgen, want met een goede huisstijl bereik je meer klanten en ook bereik je dan ook precies jouw doelgroep. 

Hoe kan je een huisstijl ontwerp aanvragen?

Als je besluit om een professional van 15 Euro Logos in de arm te nemen, kan je het beste contact opnemen via e-mail (info@15eurologos.nl) via het contactformulier op 15eurologos.nl. Je kan ook een terugbelverzoek achterlaten. Na overleg krijg je een vrijblijvende offerte met een prijsopgave. E-mails worden binnen 24 uur beantwoord  tijdens werkdagen.