cartridges

Goedkope cartridges bestellen

Cartridges tegen scherpe prijzen vind je in deze webshop. Je kunt hier cartridges vinden voor onder andere Canon en HP printers, maar ook voor Epson en Brother printers. Van al deze merken kun je voor verschillende modellen de juiste cartridges vinden. Zowel voor zwarte als gekleurde inkt kun je bij de webshop terecht. Omdat de cartridges van het eigen merk van je printer worden gebruikt, hoef je je niet druk te maken over of ze wel goed passen. Dat is een risico dat je wel hebt als je huismerk cartridges koopt. 

De lage prijzen uitgelegd

De prijzen van deze cartridges liggen lager, omdat de merkcartridges gevuld worden met huismerk inkt. Dat wil niet zeggen dat je moet inleveren op de kwaliteit van de inkt. Er is namelijk gezocht naar de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo kun je topkwaliteit printen tegen een scherpe prijs. Het enige dat je niet hebt, is de inkt van je merk printer. De cartridges zelf, dus waar de inkt in gevuld wordt, zijn wel van het juiste merk en passen dus perfect in je printer. 

cartridges

Vind jouw cartridges

Met de tool van de webshop vind je gemakkelijk en snel de juiste cartridges voor jouw printer. Je selecteert allereerst cartridges in de bovenste optie. Je kunt daar kiezen uit toners of cartridges, dus ook voor toners kun je terecht bij de webshop. Daarna kies je je printermerk. Als laatste selecteer je het model van je printer. Vervolgens zie je de cartridges die op jouw printer passen. Je hoeft ze alleen nog te bestellen. Vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis verzonden. En meestal heb je je bestelling de volgende dag al in huis.