Bedrijf inschrijven op postbus: wat zijn de regels?

Wanneer je een eigen onderneming gaat beginnen sta je ook voor de keuze hoe je jouw bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel. Bij het huren van een kantoorpand geef je natuurlijk dat adres door. Maar misschien wil je wel beginnen vanuit huis, omdat je jouw werk prima daar kan doen met een laptop en een telefoon. Maar je wilt liever niet je inschrijven bij de Kamer van Koophandel op je privé adres. Je hebt geen zin dat er plotseling klanten op de stoep staan, die kunnen zorgen voor overlast in de buurt. Dus ben je nu de opties aan het uitzoeken. Je bedrijf inschrijven op een postbus, of is er een andere manier waarop je jouw bedrijf niet op je privé adres hoeft in te schrijven?

Een bedrijf inschrijven op een postbus, kan dat?

Je zet een mooie stap in je leven: je gaat voor jezelf beginnen. Je hebt al bedacht welke dienst of producten je gaat leveren. En nu is het tijd voor de inschrijving. Je wilt weten of je een bedrijf kan inschrijven op een postbus. Bij de Kamer van Koophandel, het handelsregister waar je jouw bedrijf moet inschrijven, is het niet mogelijk om een bedrijf in te schrijven op een postbus. Je moet altijd een fysiek adres hebben, zoals bijvoorbeeld je huisadres. Wanneer je dit niet wilt, dan zijn er gelukkig ook nog andere mogelijkheden.

Bedrijf inschrijven op postbus kan niet, wat nu?

Een bedrijf inschrijven op een postbus is dus niet mogelijk. Maar wat als je jouw huisadres privé wilt houden? Dan kun je gebruik maken van andere mogelijkheden. Zo kun je bij Easystart Office jouw bedrijf inschrijven op het zakelijke inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel en op een postbus. Zo voldoe je toch aan alle eisen die de Kamer van Koophandel stelt. Maar ook wanneer je niet van plan was om je bedrijf in te schrijven op een postbus, kan de inschrijving bij Easystart Office voordelig voor je uitpakken. Want de inschrijving op je privé adres kan in een later stadium leiden tot eventuele problemen. Daarnaast komt het professioneler over wanneer je bedrijf op een zakelijk adres ingeschreven staat.

In plaats van het bedrijf inschrijven op een postbus kun je dus een registratieadres aanvragen. Dan krijg je:

  • Een zakelijk registratieadres
  • Een adres dat geschikt is voor de Kamer van Koophandel inschrijving
  • Een virtueel kantoor
  • Een wekelijkse post scan service

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket. Dit pakket heet onbeperkt flexwerken. Je krijgt dan alle bovengenoemde voordelen en meer. Je kunt namelijk ook onbeperkt dan flexwerken, gebruik maken van een vergaderruimte en de faciliteiten zoals koffie, thee, printen en scannen. Maar ook krijg je de mogelijkheid om een 010 nummer te hanteren als bedrijfsnummer en je parkeert je auto gratis bij het kantoor. Wilde je eerst je bedrijf inschrijven op een postbus, maar klinkt dit je als muziek in de oren? Ga dan snel naareasystartoffice.com/” style=”text-decoration:none;”> easystartoffice.com en bekijk alle informatie over een registratie adres en de mogelijkheid om onbeperkt te flexwerken wanneer je maar wilt. Onderneem dus nu actie en ga vandaag nog naar de website.