Veel eisen
De keukenvloer horeca is erg belangrijk en moet aan een aantal eisen voldoen. Het is bijvoorbeeld heel erg onhandig als hij glad zou worden wanneer hij nat is. Er gebeuren namelijk zat ongelukken waarbij de grond nat wordt en mensen dan dus makkelijk zou kunnen uitglijden. Ook is het belangrijk dat de vloer heel erg duurzaam is, er wordt veel overheen gelopen en het is niet de bedoeling dat men na een jaar weer een nieuwe vloer erin moet leggen. Hij moet natuurlijk goed schoon te maken zijn. Het is handig als er geen vloeistof in kan trekken, maar het er gewoon op blijft liggen en makkelijk op te nemen is. Tegenwoordig zijn er regelmatige controles rondom de HACCP richtlijnen, waar iedere horeca onderneming aan moet voldoen. Als je hier niet aan voldoet kun je een hoge boete krijgen en na een aantal keer kan de onderneming zelfs worden gesloten.
De enige perfecte
Er is maar 1 keukenvloer voor in de horeca die perfect is, dat is namelijk PVC. Het is geschikt voor de hele onderneming en heeft een lage prijs. Tevens is het geluiddempend wat perfect is in gehorige panden. Ook voor particulieren kan het erg interessant zijn om het te plaatsen omdat het niet standaard zwart hoeft te zijn. Het bestaat ook met een motief erop of zelfs houtuitstraling. Als je hier interesse in hebt zou ik zeker contact opnemen met PVC Vloerenhuis of een kijkje nemen op hun website, ze weten er namelijk alles van en voorzien jou graag van passend advies!