Mijn bhv in Eindhoven behalen

Als ik spreek over bhv Eindhoven, weet jij dan wat ik bedoel? Mijn werkgever heeft mij namelijk de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een plaats waar wij dit kunnen volgen. In het begin wist ik niet eens wat dit precies inhield, totdat ik op het internet ben gaan zoeken. Al vrij snel werd het zelfs duidelijk dat het verplicht is om dit op de werkvloer te hebben. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een instituut waar het mogelijk is om dit te gaan volgen.

ehbo-incompany-breed-klein

Tijdens het zoeken op het internet heb ik diverse bedrijven gezien waar je dit kan volgen. Op de website van veiligheids-trainingen.nl ben ik blijven hangen. Hier is het namelijk mogelijk om de bedrijfshulpverlening te volgen zodat het eenvoudig wordt om dit te behalen. Nu moest ik nog op zoek naar een collega die dit samen met mij wilt gaan volgen. In een bedrijf is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er minimaal twee personen dit op zak hebben. Mocht er namelijk eentje ziek, vrij of afwezig zijn dan blijft er altijd nog iemand anders over.

ehbo-basistraining-klein-breed

Ingeschreven

Doordat dit bedrijf aantrekkelijk is qua de kosten heb ik ervoor gekozen om ons hier in te schrijven. Dit was dan ook vrij snel gedaan waardoor wij alleen nog maar de betaling hoefde te voldoen. Vervolgens werd de rest netjes verzonden zodat wij definitief ingeschreven waren. Moet wel eerlijk bekennen dat ik hier onwijs veel zin in heb om ermee te mogen starten. Geschikte locatie om de bhv in Eindhoven te volgen.