Voordelen airco reinigen bij C&R Group

De C&R Group is de landelijke specialist op het gebied van airco reinigen. Wist u dat er vele voordelen zitten aan het reinigen van uw airco? Of u in het bezit bent van een airco op uw kantoor of in uw woning het is van groot belangrijk dat u met regelmaat uw airco na laat kijken. Doordat u met regelmaat uw airco reinigt voorkomt u dat u continue ziektekiemen verspreid door de ruimte waar uw airco aanstaat. Een airco reinigen is niet zo maar een klusje. Dit moet goed uitgevoerd worden door professionals die weten waar zij op moeten letten bij het reinigen van een airco. Als u uw airco goed én op tijd laat reinigen voorkomt u een hoge ziekteverzuim op de werkvloer. Uw airco blaast namelijk schone lucht door de ruimte zodat uw werknemers in een aangename situatie kunnen werken. Is uw airco niet schoon dan verspreid u continue vieze lucht waarin ziektekiemen zitten. Heeft u een airco in huis? Dan geldt dit ook voor u. Houdt u airco daarom schoon en u voorkomt ziekte, verkoudheid en nare luchtjes. Zo creert u een gezonder leef- en woonklimaat. C&R Group is hiervoor het aangewezen bedrijf die u kan helpen met het reinigen van uw airco. C&R Group heeft in de afgelopen zijn naam aan grote bedrijven gekoppeld. Denkt u aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

airco schoonmaken

24 uurs service: airco reinigen

Bij C&R Group bent u op het juiste adres voor airco reinigen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf die werkt met 25 ervaren monteurs. Zij werken met deskundig en gemotiveerde medewerkers die in het bezit zijn van een VCA. C&R Group staat bekend als een actief, krachtdadig, en ondernemend bedrijf. Zij zitten niet stil! Doordat C&R Group meer dan 25 medewerkers in dienst heeft zijn zij in staat om een 24 uurs service aan te bieden. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment de medewerkers van C&R Group bereiken. De monteurs van C&R Group hebben in de loop van de jaren voldoende ervaring opgebouwd zodat zij iedere airco grondig kunnen reinigen en daarna voorzien van een sticker.

Over de C&R Group in Wijk en Aalburg

airco schoonmaken

C&R Group in een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staat. C&R Group uit Wijk en Aalburg kunt u benaderen voor het reinigen en renoveren van uw airco. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.