flip book

Uw PDF folder als online folder maken

Wilt u graag een folder op de markt brengen? Weet u nog niet of u een papieren versie wilt laten drukken of een online folder maken? Wij vertellen u graag waarom u beter voor een online folder maken kunt gaan. Een papieren versie van een folder is altijd duurder en minder effectief dan een online folder. Op het moment dat u voor een betaalbare manier kiest, komt u uit bij online folder maken. U kunt namelijk naar iedereen die u wilt een versie sturen. De folders belanden niet tussen het oud papier, omdat hij via de mail of website verspreidt wordt. U kunt een bladerbare PDF zien als een online publicatie op basis van een PDF document, waar op zowel computers als op smartphones doorheen ‘gebladerd’ kan worden. In de online versie wordt ook daadwerkelijk pagina’s omgeslagen en ziet het er uit of het een papieren versie is. Heeft u wel eens een online folder voorbij zie komen die echt bladzijdes omslaat? Op de website van Digitaal Publiceren.com kunt u verschillende voorbeelden vinden. Dit bedrijf is al jaren actief in de online media branche en kan u op weg helpen met een online folder maken.

digitaal publiceren .

Krachtige online documenten

Een online folder maken heeft verschillende voordelen, maar waarom kunt u het beste kiezen voor Digitaal Publiceren.com? Omdat u voor slechts 60 euro een volledig reclamevrij document ontvangt. U weet vooraf precies waar u aan toe bent en loopt niet tegen onverwachte kosten. Het maakt voor Digitaal Publiceren.com ook niet uit hoeveel video’s, foto’s en links u erin verwerkt wilt hebben. Altijd één prijs voor uw PDF bestand. Daarnaast is het bestand in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten te openen en kan er door middel van prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie een professioneel online folder gemaakt worden. De hosting is eenvoudig via uw eigen webomgeving te verspreiden. De bladerbare PDF wordt volledig in huisstijl gemaakt en u kunt uw publicatie met YouTube- en Vimeo video’s, links en pop-up afbeeldingen spectaculair maken.

online catalogus

De service van DigitaalPubliceren.com

Het maken van een online folder behoort tot de service die bij Digitaal Publiceren.com.  Een online folder maken in de vorm van een bladerbare PDF is bij DigitaalPubliceren.com heel eenvoudig. Wist u zelfs dat u binnen 24 uur al in het bezit kan zijn van uw eigen folder?  Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document.