vl_logo-2015_bm-nieuw1

Opvallende vlaggenmasten

model vlagSinds kort zijn wij verhuist van ons oude kantoor pand naar een nieuwe locatie. Het pand is gloed nieuw en er moet nog veel gebeuren. Omdat wij klanten ontvangen bij ons op het kantoor vonden wij het belangrijk dat het gebouw er representatief uitziet. Bij ons oude pand hadden we een lichtgevend logo maar die had regelmatig onderhoud nodig. Deze keer hebben we gekozen voor vlaggenmasten omdat deze weinig onderhoud nodig hebben en ook heel erg opvallen.

De bestelling

We hebben ervoor gekozen om deze vlaggenmasten bij het bedrijf vlaggenleverancier.nl te bestellen. Dit bedrijf was al een bekende van ons omdat wij hier eerder spandoeken hebben besteld en dat beviel ons heel goed. Via de website hebben we een offerte aan kunnen vragen en aan de hand hiervan hebben wij een bestelling geplaatst. Over het monteren van de vlaggenmasten hebben we nog contact gehad maar dit zou geen probleem zijn en er zou iemand komen om dit voor ons te doen.

Op de dag dat de vlaggen bevestigd zouden worden kwam de monteur op tijd aan met de vlaggen. Er is uitgelegd waar we deze vlaggen wouden hebben en we hebben gekeken of dit allemaal mogelijk was. De vlaggen waren veel sneller bevestigd dan dat we hadden verwacht en tegen de middag waren de vlaggen al in de wind aan het wapperen. De vlaggen zorgen er voor dat het pand heel erg opvalt als je er langs rijd en dat is natuurlijk super handig!vlaggenmasten_pro_8m_spitters1