No cure no pay goede manier om geld terug te krijgen.

2Het onderwerp van vandaag is no cure no pay .Mijn broer heeft zelf een eigen onderneming en dat is voor mij erg fijn! Omdat ik midden in mijn opleiding zit kan ik erg veel van mijn broer leren. Ik mag zelf veel helpen bij hem op kantoor en daar steek ik erg veel van op. Mijn broer vindt het zelf ook erg fijn dat ik hem zo goed help want ik kom regelmatig met goede ideeën. Mijn broer zijn bedrijf loopt erg goed en dit wil hij natuurlijk zo houden. Helaas kan dit niet altijd omdat sommige klanten niet betalen.

Problemen die niet fijn zijn.

1

door achterstallige betalingen komt mijn broer in de problemen en dat willen we natuurlijk niet. Daarom vertelde ik hem over billincasso. Zij zorgen er voor dat je je geld terugkrijgt en je klanten behoudt. Als het ze niet lukt om je geld terug te krijgen dan hoef je ze niet te betalen en dit is natuurlijk super!

 

Het was een top idee

Toen ik mijn broer vertelde over billincasso was hij meteen erg enthousiast, dit leek hem wel wat. Hij is meteen naar de website gegaan en heeft een afspraak gemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf al erg veel werk voor hem gedaan en heeft hij van veel klanten zijn geld gekregen. Dit allemaal door de no cure no pay manier. Dit werkt echt goed zo zijn we achter gekomen. Zeker een aanrader dus voor jou.3