fixmetaal

Goede tip voor mensen die steigerbuizen kopen willen

Steigerbuizen kopenIk kwam laatst bij een klant en hun hadden de kantoorruimte op een erg unieke manier ingericht. In plaats van standaard bureaus te gebruiken en kasten van hout. Hadden zij voor iets anders gekozen. Namelijk het gebruik van steiger en aluminium buizen. Wanneer je bij hun door de ingang liep zag het er dan ook anders uit als een normale receptie. Ik vond het dan ook zeker iets toevoegen aan hun imago. Omdat ik hier toch wel nieuwsgierig naar was, had ik toch even geïnformeerd waar zij deze producten gekocht hadden. Mij werd toen verteld dat zij de steigerbuizen kopen via steigerbuizen-kopen.nl gedaan hadden. Toen ik eenmaal bij mij op het kantoor kwam ben ik ook direct naar hun website gegaan.

Positief verrast

fixmetaalOmdat ik zelf ook al een idee had hoe ik hier op originele wijze gebruik van kan maken. Eens in de zoveel tijd geef ik namelijk een masterclass. Dit doe ik dan vaak op eigen locatie. Ik wist dus al dat ik de steigerbuizen kopen wilde, echter niet precies wanneer. Nadat ik eenmaal contact had met deze firma ben ik toch maar direct over gegaan tot aankoop.

buizenWanneer ik nu de volgende masterclass ga geven, zal het qua de aankleding van de locatie in ieder geval een succes zijn. Natuurlijk kun je zulke buizen ook voor andere doeleinde gebruiken. Ze kosten hier dan ook niet veel dus deze naam is zeker de moeite waard om te onthouden. Indien jij nog vragen hebt, kun je onderaan dit artikel een reactie plaatsen. Ik zal dan zo snel mogelijk bij jou terug komen.