contact

Hier hebben zij een ruim aanbod van startersbanen

stagemaxHet vinden van een baan is tegenwoordig helemaal niet moeilijk. In mijn tijd kon dit ook online, echter niet elk bedrijf kon dit waarderen. Vandaar dat ik mijn sollicitatiebrieven via de post had verstuurd. Tegenwoordig werkt dit natuurlijk heel anders. Je hebt ook meerdere mediums waar je een vacature kunt vinden. Naast Linkedin wat zeer voor gebruikt wordt door professionals, kun je ook eens kijken via social media kanalen. Hier zijn bedrijven ook erg actief in bij het vinden van nieuwe medewerkers.

sollicitatiegesprekEchter mijn aanrader is nog altijd om dit via een uitzendbureau te doen. Vooral ook omdat zij beschikken over een groot netwerk en mensen beter kunnen koppelen aan startersbanen. Zo had ik jaren geleden zowel mijn stage als afstudeerstage gevonden via het bedrijf StageMax. Tot op de dag van vandaag heeft deze firma nog steeds een hoge reputatie en terecht volgens mij.

Zij helpen jou echt verder

contactHetgeen wat hun zo goed maakt is de persoonlijke begeleiding. Dit kan mij jongste zusje ook beamen. Zij had vorige jaar namelijk ook een afstudeerstage gevonden via hun. Naast studenten helpen zij ook starters aan het vinden van startersbanen. Ook hier beschikken zij een uitgebreid netwerk over. Wanneer zij jou eenmaal gekoppeld hebben aan een bedrijf, word je altijd uitgenodigd voor een gesprek, op stagemax.nl vind je hier meer over.
Maar wat zij doen ik jou goed voorbereiden zodat jij vol vertrouwen het sollicitatiegesprek in gaat. Je krijgt dus mogelijk vragen te horen en verder nemen zij de dingen voor die belangrijk zijn namens het betreffende bedrijf. Natuurlijk is het ook een goed teken wanneer jij op je eigen houtje af gaat naar een bedrijf, echter in deze tijd is elk beetje hulp welkom wat mij betreft.