Het veelbelovende project Zilliqa

Zilliqa is een veelbelovend project dat volgens hun visie de vier belangrijkste problemen van blockchain kan oplossen. Zilliqa is wetenschappelijk onderbouwd en heeft een sterk team.

Wanneer een project goed onderbouwd kan worden en de beschikking heeft over een sterk team heeft het alle symptomen om een succes te worden. Veel blockchain initiatieven blijken achteraf alleen via een whitepaper haal baar en komt er nooit een werkend product.

Wat Zilliqa (ZIL) al anders maakt dan vele andere blockchain initiatieven is dat het al de beschikking heeft over een werkend product. In december 2017 hebben zij versie 1.0 van hun testnet opgeleverd. De resultaten waren veelbelovend. De transacties die per seconde kunnen plaatsvinden zijn meer dan 2500 transacties. De verdere updates zullen plaatsvinden in Q2.

Partners
Ethereum heeft momenteel natuurlijk een enorme voorsprong op Zilliqa. Er zijn al talloze ICO’s op gehouden en nog meer bedrijven die gebruikmaken van de technologie erachter. Als Zilliqa een serieuze bedreiging wil gaan vormen, dient het dus goede partnerships aan te gaan. Momenteel is Zilliqa hard bezig de juiste partners te vinden en een paar grote en indrukwekkende partners hebben zich al bij het blockchainproject aangesloten.

Partners waar Zilliqa al mee samenwerkt zijn FBG Capital en Mindshare. FBG Capital is een bedrijf dat digitale activa beheert en is voornamelijk actief op blockchaingebied. Mindshare is een wereldwijd media agency dat ruim 34,5 miljard omzet maakt. Daarnaast is ook Brain Blockchain Labs sinds kort partner van Zilliqa. Dit is een van Japans grootste en meest succesvolle Venture Capital firms.

Vind meer informatie op https://bitvavo.com/nl/zilliqa