Harnas

Harnas aangeschaft voor veiligheid

Wil jij graag een harnas aanschaffen, maar weet jij niet waar jij dat het beste kunt doen? Dan weet ik voor jou wel een zaak waar jij terecht kunt. Er kunnen veel redenen zijn om dit product aan te schaffen. Dit kan zijn voor in de bouw, maar ook voor een klimsport. Waar het ook voor gebruikt wordt, het gaat bij iedereen om de veiligheid wanneer jij de hoogte in gaat. Zelf ben ik de eigenaar van een hele grote klimhal. Om de veiligheid van mijn bezoekers te garanderen is het belangrijk dat ik goede veilige producten aanschaf.

Harnas

Verschillende soorten van een harnas

Onlangs ben ik bij verschillende zaken gaan kijken voor een harnas. Zo kwam ik ook terecht in de winkel van: VDSTEENXXL. Deze winkel is gevestigd in Waardenburg. Ik werd daar heel erg vriendelijk geholpen en kreeg een goede uitleg over de verschillende soorten. Dat was bij de andere zaken niet het geval. Tevens zijn de prijzen die van deze winkel heel erg scherp. Goedkoper had ik ze nog in geen andere winkel gezien. Ook vertelde de medewerker dat ik de producten online kan bestellen. Zo ben ik thuis mij verder gaan verdiepen in de producten die allemaal verkrijgbaar zijn.

Harnas

Zeer tevreden over de kwaliteit

Naast een klimgordel heb ik nog veel meer veiligheidsproducten kunnen vinden voor het klimmen. Deze heb ik dan ook gelijk erbij mee besteld. Dit bedrijf is ook voorzien van een webshop keurmerk, zodat jij weet dat er veilig hier kan worden gekocht. Ook hebben zij een hoge klanttevredenheid score. Ik kon betalen met diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, Pay Pal, Billink en bankoverschrijving. Ik kreeg als snel mijn bestelling geleverd en heb ze gelijk getest. De kwaliteit van de producten zijn heel erg goed en ik ben dan ook zeer tevreden. Bekijk ook eens de website voor het assortiment van de harnas.