websitepromotor-logo

Gezocht naar seo no cure no pay

computerWie kijkt er eigenlijk naar de tweede pagina op google? niemand toch! Ik kijk zelf nooit verder dan de eerste paar links op google. Mijn website was heel erg moeilijk te vinden en dat merkte ik ook aan het aantal bezoekers. Ik heb op het internet gezocht hoe ik dit kon veranderen maar het was allemaal zo technisch dat ik maar heb overwogen om een bedrijf te vinden die dit voor mij kan doen.

Zoektocht

Via het internet heb ik een bedrijf gevonden dat seo no cure no pay doet. Dit bedrijf heet Websitepromotor en stond best goed aangeschreven. Het was voor mij belangrijk dat mijn geld goed werd besteed en dat ik waar kreeg voor mijn geld. Door het no cure, no pay principe was ik best enthousiast alleen moesten de kosten ook meevallen. Op de website van Websitepromotor heb ik een gratis analyse voor mijn website kunnen maken en aan de hand daarvan kon er worden bepaald wat de kosten zouden zijn. De analyse was duidelijk en ik ben nog via de telefoon verder geholpen met de prijs en met de afspraken. Ik wou nog eerst verder zoeken maar ik had zo’n goed gevoel bij dit bedrijf dat ik ervoor heb gekozen om voor dit bedrijf te kiezen.

Het resultaat internet2

Na ongeveer anderhalve maand kreeg ik een berichtje van Websitepromotor dat mijn website op de eerste pagina van de zoekresultaten stond. Er is mij ook verteld dat onderhouden moest worden en daarom heb ik verdere afspraken gemaakt met dit bedrijf.