Logo-Shiraz

Een nieuwe kantoorinrichting met de meubels van Shiraz

Mijn vader wilde graag een aantal nieuwe meubels kopen voor zijn kantoor. Daarom gingen we ook samen op het idee op zoek naar kantoorinrichting om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie kantoormeubels aanbiedt. 

Erg goede klantbeoordelingen van voorgaande klanten 

Toen we op het internet op zoek gingen naar kantoorinrichting om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie kantoormeubels aanbiedt rekken we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje samen op het internet op zoek waren gegaan en een at nlw opties hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Shiraz ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er op het internet zeer veel positieve klantbeoordelingen over het bedrijf te vinden die ons erg aansprak. Na het lezen van deze informatie besloten we om een bezoek aan de showroom van het bedrijf te brengen. 

kantoormeubilair

Zeer tevreden over de nieuwe kantoormeubels

In de showroom werden we zeer snel en vriendelijk geholpen door een van de vriendelijke verkopers van het bedrijf. We hebben samen met de verkoper een aantal meubels bekeken en met elkaar vergeleken voordat mijn vader besloot om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels die mijn vader had gekocht werden erg snel geleverd en geven het kantoor een erg mooie nieuwe uitstraling.