Logo Telgefixt

Een goede Apple reparatie in Delft bij telefoonzaak Telgefixt

Ben je op zoek naar Apple reparatie Delft om een goede telefoons zaak in Delft te vinden? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Telgefixt. Deze telefoons zaak voert namelijk zeer goede reparaties uit voor een voordelige prijs. 

Zeer goede service bij Telgefixt 

Een goede vriend van mij had zijn telefoon laten vallen waardoor zijn telefoon niet meer aanging. We gingen daarom op het internet op zoek naar Apple reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden die goede telefoon reparaties uitvoert. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt die telefoon reparaties uitvoeren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons beide de website van Telgefixt ons het meeste aan. Op de website is niet alleen erg aantrekkelijke informatie te vinden van het bedrijf zelf maar er zijn ook zeer veel klantreviews van voorgaande klanten vinden die allemaal super tevreden zijn over de reparaties en de service van Telgefixt. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

iPhone reparatie

Goede service en een voordelige prijs 

In de winkel werden we erg vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen door een van de deskundige monteurs. De telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we net als de voorgaande klanten super tevreden.