Domeinnamen aanmaken en verkopen

Domeinnamen aanmaken en verkopen

Er zijn op de wereld veel manieren om geld te verdienen zonder er echt voor te hoeven werken. Hoe lekker is het als je daar een manier van beheerst. Ik handel namelijk in domeinnamen, daarbij gaat het soms om hoge bedragen. Er zijn enorm veel domeinnamen, maar nog steeds zijn er altijd domeinen die nog niet bestaan. Ik ben altijd op zoek naar namen die nog niet bestaan maar wel een gewilde naam zou zijn. Die maak ik dan aan en zet ik in mijn bestand. Wat ik kan doen is het aanbieden van deze domeinnamen op internet maar ik kan ook wachten tot iemand bij benaderd om een domein van mij over te kopen. Op dat moment zit ik in een ideale positie en kan veel geld vragen voor het domein. Wat ik ook nog wel eens doe, niet zo vaak, is het opkomen van domeinnamen van iemand anders. Op dat moment moet ik gaan betalen maar als ik het gevoel heb dat een domein veel meer waard is dan diegene er voor vraagt dan koop ik het gelijk op. Ik ben natuurlijk niet de enige die dit doet dus dan moet je er snel bij zijn anders heeft iemand anders hem al opgekocht. Het klinkt nu allemaal heel makkelijk, maar dat is het zeker niet. Het aanmaken van de juiste domeinnamen vergt veel tijd en verstand van zaken. Het is niet zo dat elke domeinnaam gelijk verkocht wordt.