vertaalbureau duits nederlands

Document vertalen

Je bent heerlijk op vakantie geweest en inmiddels op de terugreis. Tijdens de vakantie heb je genoten van het mooie land, de geweldige bevolking en het lekkere eten. Helaas de terugreis was een heel ander verhaal. Onderweg ben je betrokken bij een aanrijding met letsel als gevolg. Ziekenhuisopname en diverse operaties volgden. Bij thuiskomst kreeg je nog de nodige documenten opgestuurd ter afhandeling voor de verzekering. Echter waren deze niet in het Nederlands geschreven, wat het erg lastig maakte. Gelukkig heeft het vertaalbureau Duits Nederlands, Directvertalen hierbij goed geholpen. Zij hebben deze teksten in het Nederlands vertaald en hierdoor konden wij de verzekering inschakelen. 

vertaalbureau duits nederlands

Snel en vakkundig geregeld

Dankzij de professionele vertalers hebben wij dit hoofdstuk met letselschade goed kunnen afhandelen. Voordeel is dat we de betreffende papieren via deze medische vertaling snel in het Nederlands mochten ontvangen. Natuurlijk is het belangrijk dat de vertalers een medische achtergrond hebben voordat zij aan deze vertalingen kunnen beginnen. Zij hebben dan ook een jarenlange ervaring als medische vertalers.

Directvertalen leveren goede vertalingen, snel en vakkundig. Je kan ervan uitgaan dat al deze documenten zonder fouten worden opgeleverd. Dat is een heel ander verhaal wanneer je een vertaling door een computer laat uitvoeren. De teksten kunnen dan een heel andere betekenis hebben dan de bedoeling is. Laat daarom belangrijke documenten alleen maar door een vertaalbureau Duits Nederlands uitvoeren.