cadeau

De leukste cadeautips voor een bedrijfsjubileum

Heb je wat te vieren, is er binnen een bedrijfsjubileum? Laat je dan inspireren in wat er mogelijk is met een foto tegeltje bedrukken. Het kan zijn dat een medewerker een X aantal jaren in dienst is binnen je bedrijf. Als werkgever wil je daar dan natuurlijk ook even bij stilstaan. Je kunt een hapje en drankje regelen, maar het is ook leuk om iemand een mooie herinnering aan te bieden. Iedere keer als de ontvanger dan terugkijkt naar het tegeltje dan zullen ze weer aan jou en het bedrijf denken en daar doe je het toch ook voor? Een positieve herinnering, dus sta er even bij stil als medewerkers een x aantal jaren in dienst zijn, dat zullen ze meer dan waarderen.

Inspiratie en kiezen maar…

Neem een kijkje bij de Tegeltjesfabriek en dan zie je wat er allemaal kan. Een tegeltje is een mooi cadeau en kan op allerlei manieren vorm worden gegeven. Maar een luxe pennenset kom je ook regelmatig tegen. Het is namelijk iets wat je in de praktijk ook vaak kan gebruiken en je zou er ook wat in kunnen graveren, zoals een tekst of een logo. Hierdoor oogt het erg chique en dat mag het dan ook zeker uitstralen. 

Nog meer tips?

De laatste jaren geven ze ook vaak een horloge cadeau, dit is mooi, en tijdloos. Een horloge kan ook bedrukt worden en dat maakt het dan nog persoonlijk. Als je liever wat anders doet, dan kun je ook denken aan wijn en accessoires, een leuke set bijvoorbeeld of een mooie geschenkset. Het beste wat je kunt doen is nagaan wat er bij iemand past. Filmpakket, bierpakket of een set met praktische items? Wat je gaat geven zal voor iedereen anders zijn, maar als je een budget weet dan kun je wel gericht zoeken. Geef het daarom de tijd en zorg dat je op tijd iets leuks voor iemand gaat kopen, zodat je een persoonlijk cadeau hebt op het juiste moment. Er is genoeg inspiratie te vinden, maak er daarom tijd voor vrij en dan geniet je van shopmoment!