communicatiebureau dordrecht ingeschakeld

Ik ben manager op de afdeling van een groot bedrijf, ik maakte soms nog wel eens miscommunicaties mee die leidde tot grote fouten tijdens het werk. Ook had ik was het niet fijn dat sommige medewerkers tijdens hun presentatie wat moeilijk te woord konden gaan. Het leek me daarom verstandig om communicatiebureau dordrecht in te schakelen om zo de communicatie skills wat te verbeteren. Nu moet ik wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over het communicatiebureau dordrecht.

commu1

Iedereen was aanwezig

Bij deze dag was iedereen aanwezig, dit was nodig omdat sommige onder ons ook met klanten te woord komen. Ik wilde dat het bedrijf wat zakelijker werd en dat de communicatie onder elkaar ook beter werd. Ik merkte dat de medewerker van Het Werkwoord goed was in hetgeen wat hij kwam doen, Goede uitleg, het was echt boeiend en iedereen was stil.

commu1

Ook kwamen er oefeningen aan te pas en was iedereen in een actieve houding tijdens deze bezigheid. Er kwamen ook serieuze opmerkingen van onze kant en iedereen vond het echt interessant om goed bij de les te blijven. Na deze activiteit en na de les van deze medewerker werden gelijk de nieuwe tips als regels ingevoerd. Nu een periode verder, gaat iedereen beter en zakelijker met elkaar te woord en hoor ik ook van onze klanten dat de communicatie van hoog niveau is. Dit hebben we allemaal te danken aan het geweldige bedrijf Het Werkwoord en daarom raad ik ook andere bedrijven aan om dit bedrijf in te schakelen!