Bistro de Bron

SONY DSCWilt u lekker uit eten in een restaurant in Eerbeek? Dan kunt u stoppen met zoeken, u heeft deze namelijk gevonden.
Bistro de Bron, gevestigd aan het Apeldoorns kanaal, is op 5 minuten afstand verwijderd van Eerbeek. De naam Bistro de Bron is onstaan uit de oorsprong van het gebied. De omgeving heeft namelijk al zolang als men kan herinneren verschillende bronnen waarmee de bevolking bedient wordt.

Als u wilt eten in een restaurant in een klassieke en sfeervolle stijl, dan is Bistro de Bron het restaurant voor u. U kunt hier heerlijk dineren of ontbijten met uw gasten, familie of werknemers. Onze bediening is gastvrij en onze chefkoks samen met keukenhulp garanderen u de beste gerechten in de regio! Onze recepten zijn onstaan uit de traditionele Nederlandse en Franse keuken. Ook bevind op onze gerechtenkaart een seizoen optie. Deze veranderd elk seizoen naar een gerecht die in die tijd van het jaar het lekkerst is! Hieronder vallen bijvoorbeeld mosselen, asperges en wildgerechten.
De gastvrijheid van Bistro de Bron wordt medemogelijk gemaakt door de rustige omgeving, vriendelijkheid van ons personeel en de brede keuze op onze menukaart. Alle producten op de menukaart worden bereid met verse streekproducten die geteeld zijn in Loenen en Eerbeek. Zo heeft u altijd het meest verse gerecht mogelijk.
Kom eens gezellig een hapje eten! Direct reserveren doe je op: www.bistrodebron.nl