BHV is verplicht op de werkvloer

Dat BHV verplicht is op de werkvloer was mij al bekend toen ik werkzaam was bij mijn vorige werkgever. Nu ben ik sinds kort mijn eigen kapsalon gestart en ik heb drie kapsters in dienst. Nu zal je denken dat je hier geen risico loopt maar niets is minder waar. Naast dat elke kapster zich geregeld in de vingers knipt, kunnen er ook ongevallen plaatsvinden die bij elke onderneming kunnen gebeuren. Ook onze klanten kunnen een ongeval krijgen in de salon om welke reden dan ook. Stel je voor dat een klant een beroerte krijgt. Dan moet je echt weten watje op dat moment kan doen.

bhv verplicht

Zeer tevreden

Naast dat de BHV verplicht is, is het gewoon noodzaak voor zowel op de werkvloer als privé om de juiste kennis te hebben als zich een ongeval of levensgevaarlijke situatie voordoet. Samen met alle kapsters hebben wij een drie daagse opleiding gehad en hiervoor heb ik zelf deze drie dagen de deuren van de salon gesloten. Vanaf het moment dat wij allen waren geslaagd gaf dit een erg goed gevoel. 

Omdat de opleiding erg veel met ons heeft gedaan, ben ik op het idee gekomen om mijn verhaal achter te laten op dit blog. Wij zijn zeer tevreden over G4S Veiligheidstrainingen omdat er erg goed les wordt gegeven op een leuke manier. Er worden diverse soorten situaties uitgebeeld en uitgelegd en jij leert op juiste wijze te handelen. Hierdoor ben je zelfs in staat om levens te redden.

bhv verplicht