Amsterdam

Amsterdam; de perfecte woonplek voor expats

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van expats. Dit heeft er ook toe geleid dat het aantal expats in de grote steden enorm gestegen is. Naast het aantal expats is eigenlijk ook overal de huurprijs omhoog gegaan. Toch heeft dit er voor bedrijven niet toe geleid om minder snel expats in te huren. Veel grote bedrijven huren expats in omdat zij vaak expert zijn in hun eigen vakgebied. Voor expats is het ook belangrijk dat zij zich ergens vestigen waar zij het leuk hebben en zich snel thuis voelen. Amsterdam is precies de perfecte stad hiervoor!

De perfecte stad om te wonen

Voor expats is het leven in Amsterdam ideaal. Veel mensen in Amsterdam spreken namelijk niet eens Nederlands, maar Engels. Dit betekent dus het een stad is van vele talen. In totaal wonen er ook maar liefst 180 verschillende nationaliteiten in Amsterdam zijn.

Een expat heeft een huis nodig en dit is ook een van de redenen dat er zoveel gebouwd wordt in en rondom Amsterdam. Expats willen vaak gemeubileerde appartement. Een organisatie die zich verdiept in huizen voor expats. is World Fashion Apartments, waarbij de appartement serviced apartments in Amsterdam genoemd.

Als een tweede thuis

Amsterdam is een stad waar iedereen zich snel thuis voelt, en zo zullen de expats dit ook een ideale woonplek vinden. Amsterdam is erg multicultureel en ze zullen dus ook zeker weten mensen tegenkomen die dezelfde cultuur als zij hebben. Dit is ideaal voor de expat en ook voor zijn/haar familie als die meereizen.